EN MN RU

Energetska efikasnost

Tesla Smart House sistem može smanjiti potrošnju električne energije do 50%. Svijetla, klima i svi drugi uređaji su automatski kontrolisani, uključuju se i isključuju u zavisnosti od doba dana, temperature, senzora pokreta, detektora vrata i prozora i tarife za potrošnju električne energije.

Vaš komfor je na prvom mjestu

Tesla Smart House je moderan sistem koji se prilagođava vašim potrebama, očekivanjima i životnom stilu. Koristite ga da daljinski kontrolišete temperaturu, klimu, TV, bojler, roletne i još mnogo toga.

Bezbjedni i sigurni u vašem domu

Tesla Smart House sistem ima najnaprednije sigurnosne funkcionalnosti. Čitač otiska prstiju, pin kod, video nadzor, noćna kamera, senzori pokreta, SMS alarmi, sensor za požar i poplavu su dostupni preko vašeg telefona. Sistem je nezavistan od kućnih uređaja i u slučaju nepravilnog rukovanja sistemom ne može izazvati potencijalnu opasnost.

Više o Tesla Smart Systems

Mi razvijamo sisteme napredne tehnologije i vrhunskog kvaliteta koji se adaptiraju potrebama okruženja. Naš tim se sastoji od vodećih stručnjaka iz vise zemalja u oblasti softverskog inzenjerstva i elektronike. Nas cilj je da sisteme vrhunskog kvaliteta koji pruzaju energetsku efikasnost, kvalitet života i sigurnost načinimo dostupnim za sve. Pružamo 5 godina garancije na proizvode, a naši servisni centri se nalaze u Beogradu, Budvi i Podgorici obezbeđujući brz izlazak na teren u slučaju intervencija.

Budva - Velji Vinogradi bb

Beograd - Vatroslava Jagića 5